SLOUPEK

Kafkova země

Ministr informatiky Vladimír Mlynář zažil na vlastní kůži to, co jiní občané zažívají dnes a denně. Státní šikanu. Na rozdíl od mladého politika ale obyčejní smrtelníci nemají zbraně stejného kalibru, který mi by se mohli bránit. Nejsou ministry, mohou si leda najmout advokáta. Mají-li na to.

Mojenoviny.cz > Regionální zpravodajství > Olomoucký den > Zpravodajství

AHOY: Naším krédem je bavit a těšit

Šumperk Šumpersko- brněnská skupina AHOY si proráží cestu ke svým posluchačům. Jejich ztřeštěný klip k písni Baobab mohou už dva měsíce znát diváci hudební televizní stanice Óčko a od minulého týdne také lidé, kteří jsou zvyklí snídat s Dobrým ránem zMoravy a Slezska. Česká televize ho na počátku března zařadila do dalšího kola regionální hitparády, kde veselým klipem k písni Baobab zabodoval.


Reklama

Vytisknout článek Poslat článek e-amilem

Olomoucký den - 11.3.2005

Úspěch u televizních diváků však není jediným husarským kouskem kapely. AHOYáci, jak se sami nazývají, vystoupili na jihomoravském semifinále soutěže Miss ČR, kde doprovázeli ve volné disciplíně jednu z uchazeček o titul Báru Zapletalovou. Té se podařilo nejen obsadit první místo, ale získala si také přízeň diváků, kteří jí udělili titul miss sympatie. " A tak se stalo, že se s naší písní Baobab představíme i 9. dubna ve finále v Karlových Varech," potvrdil jeden z členů kapely Dáďa a nezapomněl čtenáře upozornit, aby drželi palce dívce číslo 6.

Všech pět členů kapely ( kromě Dádi, ještě Alda, Jůza, Hadži a Dejva) zpívá a tančí s obrovským nasazením ve víru nové taneční vlny, příhodně nazvané crazy dance. " Tímto stylem se nám už podařilo roztančit nejeden sál v republice," poznamenal Dáďa a dodal, že velké úspěchy slaví kapela především na plesech, večírcích nebo módních přehlídkách. K jejich nepřehlédnutelnosti přispívají kromě živé a rytmické hudby vybízející k tanci také veselé barevné kostýmy, které jejich vystoupením dávají příjemný humorný nadhled.

" Zatímco chlapecké a dívčí kapely již dávno dorazily ke svým posluchačům a posluchačkám, prosby fanynek a fandů kvalitního plnokrevného, místy až plnotučného pánského popu do této chvíle zůstaly nevyslyšeny. Od toho jsme tady my, abychom to napravili, a tak se nám nestyďte posílat své hlasy do hitparády Dobrého rána a posílejte SMS ve tvaru: HIT RANO 5 na číslo 9001104, hlasuje se nonstop. Budeme vám za to zpívat a tančit ze všech sil," slibují všichni z AHOY. Přestože poslední příležitost poslat své hlasy mají jejich obdivovatelé už jen dnes, mohou se těšit v nejbližší době a v nejbližším okolí na několik jejich koncertů: 29. dubna budou hosté křtu nového CD skupiny O5 a Radeček v klubu Kotelna v Šumperku a 7. května zpestří závěrečný koncert a volbu MISS MAJÁLES 2005 v Domě kultury v Šumperku.

Jak na závěr všichni členové kapely dodali, jejich krédem je bavit, těšit a rozesmívat.

( gb)

Fotografie: AHOY s Lucií Bílou na semifinále MISS ČR.

FOTO ARCHIV

Známka č. 1Známka č. 2Známka č. 3Známka č. 4Známka č. 5

Hodnocení článku

Průměrná známka: 0,00
Známkování článku
Hlasovalo: 0
hlasujte kliknutím na známku

Reklama

Copyright VLTAVA-LABE-PRESS, a. s., 2000, všechna práva vyhrazena.

Používáme informační servis ČTK.

Publikování nebo šíření obsahu mojenoviny.cz je bez písemného souhlasu VLTAVA-LABE-PRESS, a.s., zakázáno.

Zpravodajství ve formátu RSS